Home Compania Testul de paternitate F.A.Q. Pret Contact  
Metoda   |   Recoltarea probelor   |   Testarea gradului de rudenie   |   Download   |   Sitemap

Recoltarea probelor

Recoltarea probelor

Perioada de viata Probe biologice Procedura de recoltare
Postnatal Sange periferic – 2ml (maximum) Punctie venoasa – recoltare in vacutainer cu EDTA
Celule epiteliale bucale Trusa de recoltare sterila este alcatuita dintr-un recoltor steril si un recipient de plastic fara mediu – recoltorul este introdus in cavitatea bucala si se racleaza celule epiteliale de pe suprafata interna a obrazului, cu grija, fara a crea disconfort.
Fire de par cu bulb (cu radacina) – 7-10 fire Firele de par se preleveaza prin smulgere (cu bulb), NU prin taiere. Firele de par se plaseaza intr-un recipient steril de plastic sau intr-un plic de hartie. Se accepta si fire de par din aparatul electric de epilat, dar cu bulb.
Periuta de dinti Se va evita atingerea zonei cu peri si se plaseaza intr-un plic de hartie.
Mucuri de tigara – 2-3 mucuri Se va evita atingerea acestora in zona terminala a hartiei de filtru (cea in contact cu buzele). Se depoziteaza intr-un recipient steril de plastic sau plic de hartie.
Guma de mestecat Se va evita atingerea directa a gumei de mestect si se plaseaza intr-un recipient steril.
Unghii si cuticule proaspat taiate (de la nivelul mainilor si picioarelor) Se evita pe cat posibil atingerea directa a probelor si se introduc intr-un recipient steril de plastic sau plic de hartie.
Pete de sange de pe materiale textile, tampoane etc. Se evita pe cat posibil atingerea directa a probelor si se introduc intr-un recipient steril de plastic sau plic de hartie.
Prenatal Vilozitati coriale (CVS) – 2-3 mm Vilozitatile coriale se recoteaza prin biopsie de catre un obstetrician sub ghidaj ecografic in perioada 9-12 saptamani de sarcina.
Lichid amniotic – 1,5-2ml Amniocenteza – recoltarea de lichid amniotic din cavitatea amniotica – se realizeaza de catre un obstetrician sub ghidaj ecografic in perioada 14-21 saptamani de sarcina.
Nota: Fiecare tip de proba, in functie de natura ei si modul de prelevare, are o anumita rata de succes a testarii ADN care depinde de cantitatea si caliatatea ADN-ului extras. Pentru mai multe informatii va rugam sa contactati laboratorul.

KITUL DE RECOLTARE AL PROBELOR ACASA
In cazul in care nu puteti ajunge in laboratorul nostru pentru prelevarea probelor, va putem trimite un Kit de recoltare al probelor la adresa solicitata, in conditii de stricta confidentialitate. Kitul include cate 4 recoltatoare sterile pentru fiecare persoana ce va fi testata, manusi sterile si instructiuni pentru prelevarea probelor.

Home | Cine suntem | Tehnologii folosite | Testul de paternitate | Intrebari Frecvente | Pret | Contact


© Genetic Lab 2022, Bucuresti Romania - Toate drepturile rezervate - Site realizat de Triumf ®


Toate informatiile din acest site apartin de SC Genetic Lab SRL
Reproducerea in parte sau intreg a acestor informatii este strict interzisa
fara un acord scris din partea noastra